Lainaa 50

Pikavippien erottelevat jossakin mielessä paremmin se kun katsotaan muita asioita kuin niiden hintaankoira siellä vasta suurimmat erot koskevat madeleine ja maksuaikoja jotka voivat vaihdella kuukaudesta vuoteen. Nykyään on aika tavallista että tarjotaan vippiä pitkällä maksuajalla, mutta vielä muutama lainapaikka jotka ovat pysyneet siinä ajatuksessa että pikavippi pitäisi maksaa takaisin aina hyvin nopeasti. Kulutusluotossa maksuajoista on myöskin paljon eroja, mutta tässä suhteessa enemmän vaikuttaa tämä lainan koko tähän suhteeseen. Kuitenkin kun pikavippi maksuaika on yleensä maksimissaan vuoden verran ja vastaava määrä olla kulutusluoton kohdalla 15 vuotta. Nykyään kun on erittäin suuria luottoja tarjolla netissä ne samat ms maksuaika ja pitää olla pitempiä tällaiselle lainoille.

Kaikki Vippipaikat

Monelle lainaajalle on ehkä parempi idea ottaa pikavippi jos me mahdollista. Pikavippi on monesti hyvä valinta niistä tavallisista summista missä ihmiset nykyään lainaa netistä hakevat. Sillä ei oo se (seriffilaina.fi) ei myöskään ole selkeitä vanhoja heikkouksia joita vain muiden lainojen kanssa tulee kohdalle jos ei ole tarkkana.

Kaiken kaikkiaan pikavippi ja hyvin selkeä lainanmyöntäjä sopii tämän takia erityisen hyvin heille jotka ei jaksa niin kauheasti perehtyä katsomaan mitä lainoja on tarjolla. Lisäksi pikalainat ovat simppeleitä maksaa takaisin eikä niissä ole mitään piilokuluja kuten esimerkiksi tili luottojen kanssa joskus tulee.

Lähinnä vahvimmat siirtyä laattojen puolelle tulevat silloin kun lainan koko kasvaa pikavippien suhteen liian suureksi. Yleensä voi olla järkevää ainakin harkita kulutusluoton ottamista jossa hakemassa yli tuhannen euron lainaa. Erityisesti jos hakee yli 2000 euron lainaa niin on melkein pakotettu kulutusluottojen puoleen. Tosin tällöin ne ovat myöskin halvempia lainoja joten siinä mielessä se ei ole mikään huono idea niitä katsella myöskin pienemmissä lainoissa.

Aina ei kuitenkaan ole järkevintä ottaa laina vaan sen perusteella että mikä sen hinnaksi tulee. Hintavampi laina voi olla parempi joistakin tilanteessa ja toisaalta asiat jotka ei tel lainasta koiralta edullisempia voivat kuitenkin laskea sen hintaa lopulta muilta kautta. Esimerkiksi joustoluoton korko ja hinta voi olla suurempi paperilla, mutta, koska ainakin teoriassa se on mahdollista maksaa takaisin etuajassa, koska tahansa voit aina tehdä sitä edullisemman lainan tietyissä asioissa.